ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΙΓΜΕΣ

CRETA SHOP ΒΙΒΛΙΑ ΧΑΡΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

;

  ...online από το 1996!    

ΗΟΜΕ
TAYTOTHTA
ΘΕΜΑΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ
EDITORIAL
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
LINKS
DOWNLOADS
CRETA SHOP
FACEBOOK
ΕΚΔΟΣΕΙΣ MAGAZINE
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

 

 

 

Bookmark and Share  

 

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 

Μαρία Παπαπέτρος:  

ΤΟ «ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΣΤΑΡ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ - Maria Papapetros

Η ζωή της θυμίζει Χολιγουντιανό σενάριο: γεννήθηκε στις Πατέλες του Ηρακλείου έφυγε πολύ μικρή με την οικογένεια της στην Αθήνα, τέλειωσε το Αμερικανικό γυμνάσιο στη Γερμανία κι αργά κάπως, γύρω στα είκοσι εφτά της, ανακαλύπτει το χάρισμά της. Μέχρι εκείνη την στιγμή όλοι οι άνθρωποι νόμιζε πως ήταν το ίδιο..

Εδώ και τριάντα χρόνια το Λος Άντζελες, - Νέα Υόρκη – Αθήνα, είναι για εκείνη ότι η διαδρομή με το λεωφορείο ενός καθημερινού ανθρώπου από το σπίτι του για την δουλειά του.

Η ίδια πάντως ισχυρίζεται ότι δεν είναι μέντιουμ, δεν έχει δηλαδή επαφές με πνεύματα, στην δουλειά της τουλάχιστον. Σε προσωπικό επίπεδο όμως επικοινωνεί με το πνεύμα του χαμένου γιου της.

Επαγγελματικά δέχεται μόνο τον τίτλο της ψυχοερευνήτριας που κατά εκείνη σημαίνει, ότι με την μέθοδο της ψυχομετρίας (ή Feeling όπως το ονομάζει), ερευνά τα κύματα που εκπέμπει η ψυχή και συλλαμβάνει όλες τις κρυμμένες της λεπτομέρειες.

Με την μέθοδο αυτή δούλεψε στο FBI, απέκτησε δική της εκπομπή στο CNN, συναλλάχθηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα του αμερικανικού πολιτικού και καλλιτεχνικού στερεώματος - είπαμε, η ζωή της θυμίζει Χολιγουντιανό παραμύθι - και στην χώρα μας εκτός του ότι επίσης την συμβουλεύονται σε κάθε βήμα τους πολλοί μεγάλοι Έλληνες, προέβλεψε τον γάμο της Ρούλας Κορομηλά, την επικείμενη εγκυμοσύνη της, καθώς και τον γάμο επίσης του τραγουδιστή Τσαλίκη με την εκλεκτή της καρδιάς του κι έγινε μάλιστα κουμπάρα τους.

Ολ αυτά βέβαια ίσως να ήταν και προδιαγεγραμμένα, καθώς δυο αδελφές από την μεριά της μητέρας της ήταν αναγνωρισμένα μέντιουμ για την εποχή τους. Σμυρνιά στην καταγωγή από την μεριά του πατέρα της, παραδέχεται ότι οι Σμυρνιές έχουν μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαίσθηση, από την φύση τους.

Συνιστά πάντως ότι όλοι έχουν το χάρισμα της πρόβλεψης, όλοι μπορούμε να το αναπτύξουμε και να το εκμεταλλευτούμε για να αποφύγουμε τους επιτήδειους που δρουν εις βάρος μας

ΡΙΚΗ ΜΑΤΑΛΙΩΤΑΚΗ

(Πλήρης συνέντευξη της Μαρίας Παπαπέτρος και αναλυτικές προβλέψεις για τους μελλόνυμφους και ...όσους το σκέπτονται στο 3ο τεύχος του περιοδικού ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ)

Ενα από τα πλέον γνωστά μέντιουμ σε διεθνές επίπεδο, η Maria Papapetros, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, επισκέφθηκε ξανά το νησί .
Γνωστή και ως «μέντιουμ των σταρ του Χόλυγουντ» η Papapetros έχει στον κατάλογο των πελατών της ονόματα όπως: Μπιλ και Χίλαρυ Κλίντον, Ναόμι Κάμπελ, Ντέμι Μουρ, Βανέσα Ουίλιαμς, Μάρλον Μπράντο, Μπάρμπαρα Στρέϊζαντ, Λίζα Μινέλλι, Γκόλντι Χον και τους εγχώριους Ειρήνη Παπά, Ρούλα Κορομηλά, Βάνα Μπάρμπα, Δέσποινα Βανδή, Λευτέρη Πανταζή, Ζωή Λάσκαρη, κ.ά. Παράλληλα συνεργάζεται με την  κινηματογραφική  εταιρεία  Paramount και παραδίδει σεμινάρια όπου διδάσκει πως μπορεί ο καθένας να αναγνωρίσει και να χρησιμοποιήσει τις ψυχικές δυνάμεις του.
Το όνομά της απασχολεί συχνά τον διεθνή τύπο, ιδιαίτερα τα γυναικεία περιοδικά, ενώ τακτικές είναι και οι εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές, με πρόσφατη για την χώρα μας το «Μπράβο». Οι ΣΤΙΓΜΕΣ ανακάλυψαν την Maria Papapetros κάπου μεταξύ Λος Αντζελες και Νέας Υόρκης και την παρουσιάζουν στο 46ο τεύχος τους.

Κείμενο και φωτογραφίες από αυτή την σελίδα μπορoύν να αναπαραχθούν κατόπιν συννενόησης με τον εκδότη και μόνον εάν αναφέρεται η πηγή ως: "από τις ΣΤΙΓΜΕΣ,  το Κρητικό περιοδικόμε σύνδεση στο http://stigmes.gr  

 


ΗΟΜΕ ] TAYTOTHTA ] ΘΕΜΑΤΑ ] ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ] ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ] ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ] ΣΥΝΔΡΟΜΗ ] EDITORIAL ] ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ] LINKS ] DOWNLOADS ] CRETA SHOP ] FACEBOOK ] ΕΚΔΟΣΕΙΣ MAGAZINE ] ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ] [ ENGLISH ] [ CRETA SHOP ]

Απορίες - ερωτήσεις webmaster@stigmes.gr - ΣΤΙΓΜΕΣ © 2001-10 All rights reserved